Hlavní obsah

Setkání lídrů českého stavebnictví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Mimořádné setkání vlády s generálními řediteli stavebních, projektových a developerských společností se tentokrát zaměří na Národní plán obnovy – plán reforem a investic pro stavebnictví v ČR, nové programové období ESIF, nová legislativa na podporu rychlejší výstavby, strategie a koncepce ministerstva pro místní rozvoj a ministerstva průmyslu a obchodu. Představí rovněž kvartální analýzu českého stavebnictví Q2/2021. Konferenci můžete sledovat 30. června od 13:00.

Živě: Setkání lídrů českého stavebnictvíVideo: ČTK

 
Článek

Vystoupí na ní premiér Andrej Babiš, ministryně financí Alena Schillerová, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček, předseda České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě Robert Špalek, předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba, místopředseda Svazu měst a obcí České republiky Miroslav Žbánek, ředitel Asociace developerů České republiky Tomáš Kadeřábek, generální ředitel Ředitelství silnic a dálnic ČR Radek Mátl a další.

Komerční obsah

Reklama

Výběr článků

Načítám