Hlavní obsah

Schwarzenberg je v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Exministr zahraničí a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg je hospitalizován ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Informoval o tom na Facebooku, kde pochválil tamní zdravotníky.

Foto: Petr Horník, Právo

Karel Schwarzenberg na archivním snímku

Článek

„Už několik dní ležím zavřený v nemocnici na Karláku a shodou okolností jsem prošel dvě oddělení a několik i vícelůžkových pokojů a musím říct, že to byla skvělá zkušenost. Tedy, ne že by moje nemoc byla nějaký příjemný zážitek, to tvrdit nemůžu,“ napsal 85letý Schwarzenberg a vyzdvihl kvalitu českého zdravotnictví.

„Mám bohužel zkušenosti se zdravotními zařízeními v různých zemích, kde jsem většinou dost nadával. Ale české zdravotnictví funguje opravdu dobře. A je to především díky personálu, který je opravdu na všech úrovních vlídný a příjemný,“ uvedl.

Deníku Blesk řekl, že ho trápí kůže a hospitalizován bude do příštího týdne. V únoru byl krátce v nemocnici kvůli ucpané tepně.

Schwarzenberg ve Sněmovně upadl, noc stráví v nemocnici

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám