Hlavní obsah

Řidič ostravské tramvaje smrti se oženil

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Čtyřiadvacetiletý řidič tramvaje Petr Hroch, který měl zavinit tragickou srážku tramvají v Ostravě a hrozí mu až desetiletý trest vězení, se v pátek oženil. Vzal si o rok mladší Kateřinu Bodžárovou z Petřkovic, která o něho v nemocnici pečovala.

Foto: Radim Kijonka, Právo

Řidič tramvaje Petr Hroch se svou vyvolenou Kateřinou Hrochovou, za svobodna Bodžárovou.

Článek

"Známe se asi čtyři roky, chodila za mnou do nemocnice a starala se o mě. Hodně jsem se sblížili,“ řekl novinářům po svatebním obřadu v Petřkovicích Hroch. Nabídka na sňatek údajně padla ze strany partnerky minulý pátek. "Řekla mi, že se za týden bereme,“ konstatoval.

Jeho vyvolená nechce na možnost, že její novomanžel může strávit kvůli smrti tři lidí několik let ve vězení, myslet. "Zatím na to vůbec nemyslím,“ uvedla po obřadu.

Novomanželský pár žádnou velkou oslavu nechystal. Na svatbě byly přibližně tři desítky hostů. "Žádné velké veselí vzhledem k té tragické události nebude. Pořád na to musím myslet,“ poznamenal Hroch.

Policie ho obvinila z trestného činu obecného ohrožení minulý týden. Na jednokolejnou trať vjel bez toho, aniž by počkal na křížení tramvají. Při následné srážce zemřeli tři lidé a přes čtyřicet jich bylo zraněno.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám