Hlavní obsah

Po ODS šly do plavek i dámy z Věcí veřejných

Političky Věcí veřejných se pustily do kampaně naplno. I když už panuje převážně podzimní počasí, na billboardech, které od pondělí visí v Praze či na dálnici do Brna, se může oko řidiče potěšit čtveřicí půvabných žen v plavkách.

Foto: Vladislav Galgonek , ČTK

Kluky pusťte k vodě, volte nás - lákají v plavkách političky z Věcí veřejných na billboardech, které se v pondělí objevily v Praze a na dálnici na Brno. Zjevně tak parodují srpnové billboardy ODS s jejími polonahými lídry.

Článek

Nejde o začátek reklamní kampaně na sexy plavky, nýbrž o zjevný předvolební fór, parodující srpnové billboardy ODS s polonahými lídry, kteří radili výletníkům do Chorvatska: Tady nás pusťte k vodě.

Čtveřicí žen s okouzlujícími úsměvy jsou političky ze strany Věci veřejné a všechny v nadcházejících volbách kandidují do Poslanecké sněmovny.

A nejde přitom jen o stranické příkrasy bez zkušeností a potřebného vzdělaní. Ředitelka, doktorka teologie, magistra a inženýrka – Kristýna Kočí (24), Kateřina Klasnová (31), Karolína Peake (33) a Lenka Andrýsová (25) – jsou již řadu let aktivními političkami a místopředsedkyněmi strany Věci veřejné, která podle zářijového průzkumu agentury STEM již dokonce dosáhla pětiprocentní hranice volitelnosti. [celá zpráva]

Samy přiznávají, že je šéfové ODS v plavkách inspirovali. "Ano, napadlo nás to v létě po těch billboardech ODS. A zvláště teď po,toskánské aféře‘ je jejich slogan,Tady nás pusťte k vodě‘ ještě vtipnější,“ řekla ThDr. Kateřina Klasnová.

"Ale do dalšího svlékání nejdu. I na to je expert spíše pan Topolánek,“ dodala v narážce na nedávné fotografie, na nichž má být údajně expremiér zachycen.

Anketa

Který billboard s politiky v plavkách se vám líbí víc?
ODS
8 %
Věci veřejné
92 %
Celkem hlasovalo 10881 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám