Hlavní obsah

Nosková: Vítězem by měl být Vlastík

Novinky, aak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

"Na vítěze bych dala Vlastíka," napsala v pondělí vyřazená finalistka soutěže Česko hledá SuperStar II Micheala Nosková v on-line rozhovoru s návštěvníky oficiálního webu soutěže. Kromě tipu na vítěze se jí čtenáři ptali na její vztah k hudbě, jaké čte časopisy či jestli chodí s jedním ze soutěžících Filipem Jankovičem.

Článek

Podle Noskové má "fakt super hlas" Petr Bende, vítězem by se však měl stát Vlasta Horváth. "Moc bych mu to přála. On je ten, kdo opravdu zpívá od srdce a jeho zpěv mi něco dává," napsala vyřazená finalistka na webu soutěže. Několik dotazů se točilo kolem možného milostného vztahu s jedním soutěžícím Filipem Jankovičem. "Ne," napsala několikrát Nosková. V další z odpovědí nicméně napsala, že jeho a Kláru Zaňkovou má nejradši. Čtvrtá vyřazená dívka ze SuperStar v řadě navíc uvedla: "Kluka nemám."

V minulé SuperStar byla její favoritkou Veronika Zaňková, která však vypadla v prvním finálovém kole. V jedné z mnoha otázek rovněž odpověděla, že nejprve chce dodělat školu. "Je pro mě nejdůležitější a budu dělat projekt, na který přijdou lidi, které to bude zajímat," poodhalila ze svých příštích plánů. V létě chce s kapelou vyrazit na festivaly a dělat hudbu, která jí baví.

Vyřazení nebere jako prohru. "Je to dobrý pocit, že jsem se zúčastnila něčeho takového," napsala Nosková. Hodně pro ni znamená skutečnost, že se probojovala mezi devět finalistů. Řada dotazů se týkala i autogramů. Na ty jednoduše Nosková odpovídala, ať si o něj fanoušci napíší na její email.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám