Hlavní obsah

Newton College v Brně otvírá své brány

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Den otevřených dvěří připravila na sobotu nová brněnská vysoká škola orientovaná na studium v oblastech podnikání a managementu Newton College. Od 11 hodin se mohou zájemci dozvědět o nových trendech vzdělávání ekonomů a manažerů.

Foto: Centrum Babylon

Podzimní prázdniny v Centru Babylon nabídnou divadelní představení, Čarodějnickou diskotéku a Halloweenský řemeslný jarmark.

Článek

"Největší zájem potenciálních studentů ale i jejich rodičů a asi také mnohých pedagogů očekáváme při ukázkách forem výuky," říká rektor školy Lubomír Galatík. Atraktivita výuky je prý především v tom, že výrazně preferuje praxi před pouhým sdělováním teoretických faktů.

Při ukázkách praktické výuky budoucích manažerů a podnikatelů na Newton College se mohou všichni zájemci stát dočasně studenty během hodin výuky vedení a motivace lidských zdrojů a makroekonomie.

Den s Newton College pořádá škola ve svých prostorách na třídě Generála Píky v Brně. V průběhu dne nabídne nová vysoká škola zájemcům prohlídku učeben, ubytování studentů, knihovny a studovny ale vedle toho třeba i posilovny.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám