Hlavní obsah

Ministerstvo vnitra zaregistrovalo sdružení Přátelé Miloše Zemana

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Občanské sdružení Přátelé Miloše Zemana bylo 24. července oficiálně zaregistrováno ministerstvem vnitra. Podle mluvčího sdružení Miroslava Grégra nyní začne přijímání a rozesílání přihlášek. Příští pondělí by se také mělo uskutečnit v Praze setkání s expremiérem Milošem Zemanem, na kterém se bude ladit programové prohlášení.

Článek

„Máme odsouhlasené stanovy. Nyní můžeme začít budovat organizační zázemí. Začneme těm, kteří se předběžně přihlásili, rozesílat přihlášky. A samozřejmě že budeme otevřeni přijímání přihlášek široké veřejnosti,“ informoval Právo Grégr.

Koncem června dosáhl počet zájemců o vstup do sdružení pěti set. „Zájem narůstá, už převyšuje poslední informaci. Hlavně chceme počkat, až se přihlášky sejdou, abychom mohli dát přesnou informaci,“ řekl k tomu v úterý Právu Miroslav Šlouf.

„Máme zajištěné kancelářské prostory. Budeme na dobré adrese, v Opletalově ulici. Počítám, že se tam nastěhujeme během srpna,“ upřesnil Grégr. První větší akce sdružení se má uskuteční s počátkem nového školního roku.

Reklama

Související články

Miloš Zeman nevyloučil kandidaturu na prezidenta

Bývalý premiér a předseda ČSSD Miloš Zeman, který tráví svůj politický důchod na Vysočině, Novinkám v reakci na ohlášené založení občanského sdružení "Přátele...

Zeman: Slaboch svádí své chyby na druhé

Silný člověk přiznává svoje chyby, slabý je svádí na druhé. Tak reagoval expremiér Miloš Zeman na to, že vedení soc. dem. odmítá jakoukoliv odpovědnost...

Výběr článků

Načítám