Hlavní obsah

Lessyho bude zastupovat advokát Láska

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Odvolaný policejní prezident Petr Lessy se bude bránit proti propuštění ze služebního poměru. V tom mu má pomáhat advokát Transparency International Václav Láska, který se v současnosti angažoval u Dopravního podniku Praha (DPP).

Foto: archiv, Právo

Advokát Václav Láska

Článek

"Petra Lessyho budu zastupovat v řízení o propuštění ze služebního poměru. Dohodli jsme se, vystavil mi plnou moc," řekl Láska v České televizi.

Lessy se chce bránit proti svému středečnímu odvolání z pozice policejního prezidenta. Ministr vnitra Jan Kubice tak učinil poté, co Generální inspekce bezpečnostních sborů Lessyho obvinila ze zneužití pravomoci úřední osoby a z pomluvy.

Advokát Václav Láska se v současné době angažuje kolem pražského dopravního podniku. Pro exšéfa DPP Vladimíra Liche například vypracoval analýzy problematických smluv, na jejichž základě pak DPP podal trestní oznámení na některé členy bývalého vedení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám