Hlavní obsah

Domácí kino na hlavě. Nové brýle od TCL těsně stihly Vánoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inteligentní brýle TCL Nxtwear G si odbyly premiéru už letos v létě. Tehdy ale ještě nikdo nevěděl, kdy a za jakou cenu se budou v tuzemsku nabízet. Pouhý týden před Štědrým dnem však výrobce zajímavou novinku uvedl na tuzemský trh. Česko je přitom první zemí v Evropě, kde se inteligentní brýle od TCL nabízejí.

Foto: archív výrobce

Inteligentní brýle TCL Nxtwear G

Článek

Brýle TCL Nxtwear G jsou vybaveny dvěma mikro OLED displeji, které nabízejí rozlišení Full HD. Každý tedy zobrazuje obraz pro jedno oko, díky čemuž může před očima uživatele vzniknout podobný obraz, jaký nabízí domácí kino s úhlopříčkou 140 palců a poměrem stran 16:9.

Konkrétně je použit duální displej Sony, který staví na technologii Micro OLED. Díky tomu by měl tento model nabídnout věrné barevné podání a zároveň i velký dynamický rozsah. Výrobce se netají tím, že s novinkou cílí i na hráče, a to doma i na cestách.

Foto: archív výrobce

Inteligentní brýle TCL Nxtwear G

Brýle jsou transparentní a uživatel proto vidí nejen displej, ale také své okolí jako s běžnými brýlemi. Vyznačují se stylovým, reflexním, tmavě černým povrchem a prémiovým vzhledem díky bezrámečkovému designu.

Novinka nemá vlastní baterii, stačí je jen připojit přes USB-C kabel k notebooku, tabletu nebo smartphonu. U všech těchto přístrojů může uživatel používat brýle v podstatě jako monitor. Brýle Nxtwear G jsou plně kompatibilní s více než 100 smartphony, hybridními zařízeními typu 2-v-1 i notebooky všech předních výrobců.

Případní zájemci za inteligentní brýle zaplatí 14 999 Kč, k mání jsou pouze u vybraných prodejců.

Foto: archív výrobce

Inteligentní brýle TCL Nxtwear G

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám