Hlavní obsah

Horoskopy na Štědrý den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Motto dne : Co Pánbůh dá, ať ke stolu podá

Foto: kulturaFM

plakát

Článek

BERAN ( 21.3. - 20.4.)

Štědrý den proběhne v pohodové atmosféře. Nemělo by se stát nic, co by vám pokazilo slavnostní náladu. Po večeři však nesmíte jen pasivně sedět u televize. Soustřeďte se rovněž na duchovní stránku svátků.

BÝK ( 21.4. - 21.5.)

Přímo ideální den k cestování a návštěvám příbuzných a přátel. Možná i vás překvapí někdo ze sousedství nebo vzdálených míst. Večeře bude slavnostní a trochu vážná,  buďte tolerantní a drobné nedostatky přejděte mlčením nebo s humorem. 

BLÍŽENCI ( 22.5. - 21.6.)

Nezapomeňte zavolat přátelům, kterým jste nestačili poslat pohlednici. Po celý den se vystříhejte přehnaných emocí a nikomu nevytýkejte jeho chyby. Jste poněkud nervózní a snadno přenesete svůj neklid i na ostatní.

RAK ( 22.6. - 22.7.)

Pozor na přehnaně uvolněné chování. Hrozí vám, že se nechtěně dotknete starších příbuzných a členů rodiny. Některé nápady, které vám sugeruje pádící Mars, si raději nechte pro sebe.  Nežeňte se ke stromečku jako první.

LEV ( 23.7. - 22.8.)

Konstelace Venuše s Uranem má obvykle největší vliv na individualisty, vtipálky a tzv. duše společnosti. Dnes tato hvězdná sestava ovlivňuje tak trochu každého. Je proto téměř jisté, že sváteční večer bude milý a plný překvapení.

PANNA ( 23.8. - 22.9.)

Máte před sebou příjemný den, i když vás pár lidí z vašeho okolí překvapí nezvyklými nápady a přístupem k zažitým vánočním tradicím. Připravte se na dost originální dárky. Může se stát, že jeden z nich oceníte až za pár dní.

VÁHY ( 23.9. - 23.10.)

Den, na který jste tak těšili,  bude podle vašich představ. Jedinou podmínkou je, že se přizpůsobíte okolí a nebudete nikomu vnucovat své názory. Stojí za to ustoupit už kvůli vlastnímu klidu. Nejdůležitější je rodinné teplo a porozumění.

ŠTÍR ( 24.10. - 22.11.)

Nejvíce oceníte blízkost partnera, dětí a dalších příbuzných. Bude vás charakterizovat snaha všem vyjít všem vstříc a ochotně se ujmete i těch nejnudnějších povinností. Určitá zbrklost, vcelku neškodná, je důsledkem vlivu Luny a Neptunu.

STŘELEC ( 23.11. - 21.12.)

Ovládnout nervy a vnitřní neklid vám pomůže Venuše. Klidně se poddejte magické, sváteční atmosféře. Zbytečných starostí vás zbaví vůně jehličí, plamen svíček a malebné tóny vánočních koled. Pokud vám vyhrknou slzy, nestyďte se za ně.

KOZOROH ( 22.12. - 20.1.)

Budete hýřit humorem, kterým nakazíte celou rodinu. Při štědrovečerní večeři bude pozornost blízkých upřena hlavně na vás. Určitě nikoho nezklamete, budete jako sluníčko, pro každého najdete vlídné slovo. Týká se to i osob, které jindy rychle míjíte.

VODNÁŘ ( 21.1. - 20.2.)

Nelekejte se pocitu přehnané odpovědnosti, nestyďte se za svoji sentimentální náladu. Nejste sami, kdo je dnes trochu mimo. Do večera, než se ozve zvonek zvoucí ke stolu, budete  pořádku. Rozbalování vánočních dárků vám přinese spoustu zábavy.

RYBY ( 21.2. - 20.3.)

Je před vámi den plný událostí a překvapení. K jeho zajímavému průběhu přispějete originálními nápady i vy.  Vaše oblečení, způsob prostírání a sváteční výzdoba domu, rozhodně nebudou nijak všední a banální. Mile vás překvapí nečekané blahopřání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám