Hlavní obsah

Hamáček požádal Babiše, aby přišel na poslanecký klub ČSSD

Novinky, zpe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šéf soc. dem. Jan Hamáček prý požádal premiéra Andreje Babiše (ANO), aby přišel na poslanecký klub ČSSD vysvětlit aktuální kauzu ohledně Čapího hnízda a údajného únosu Babiše juniora na Krym. Babiš prý na klub přijde.

Foto: Milan Malíček, Právo

Šéf ČSSD Jan Hamáček.

Článek

„Setkali jsme se s panem předsedou Hamáčkem, požádal mě, jestli jsem ochoten navštívit klub. Nemám s tím problém,“ řekl Babiš.

ČSSD během středy nic nekomentovala. Novinářům pouze zaslala tiskovou zprávu s informací, že se Hamáček s Babišem setkal a odpoledne se setkají znovu.

„Jednání bude pokračovat také ve čtvrtek. Předseda ČSSD se setká také s prezidentem České republiky Milošem Zemanem,“ napsali soc. dem. v tiskové zprávě.

Babiš vystoupil ve středu odpoledne před novináře. Řekl, že jeho syn trpí schizofrenií. Kauza jeho únosu na Krym je podle něj vykonstruovaná a má za cíl jej odstranit z české politické scény. Kauzu označil za puč Palermo. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám