Hlavní obsah

Dva se připlazili k nám domů, řekla svědkyně ošetřující muže pobodané v Horních Počernicích

Novinky, ale

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ve středu kolem deváté hodiny večer se ve Vysokovské ulici v pražských Horních Počernicích udál incident, během kterého bylo zraněno několik lidí. Dvěma pobodaným mužům volala sanitku svědkyně.

Dva se připlazili k nám domů, sdělila sousedka ošetřující muže pobodané v Horních Počernicích Video: Novinky

 
Článek

„My jsme nevěděli, jak k tomu došlo. Dva se sem připlazili a zazvonili na nás,” řekla Novinkám svědkyně. „Zavolali jsme sanitku a policii. Šetření zde probíhalo do rána a všichni jsme z toho vyděšení a unavení. Bylo to úplně hloupé a zbytečné, byli to v zásadě slušní kluci,“ dodala.

Podle jejích slov byli zraněni dva mladíci, kteří do sousedního domu přišli na návštěvu. Útočníka zahlédla na ulici, když se dva zraněné pokoušela dostat do svého domu, aby je před ním schovala.

Většina místních, kteří bydlí ve Vysokovské ulici, neměla o středečním incidentu ani potuchy, dozvěděli se to až z médií. Ani v restauraci, která je od domu vzdálená zhruba 150 metrů, nic nevěděli. Až policejní majáky jim napověděly, že se něco stalo.

Počet zraněných ani průběh incidentu nechtěla policie blíže specifikovat. „V současné době se případem intenzivně zabývají krajští kriminalisté, kteří zajišťují potřebné stopy a shromažďují důležité informace,” uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Reklama

Výběr článků

Načítám