Hlavní obsah

Debatu kandidátů sledovalo 1,54 milionu lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělní superdebatu osmi prezidentských kandidátů v České televizi sledovalo na programech ČT1 a ČT24 dohromady 1,54 milionu diváků starších 15 let. Je to o 624 000 diváků více než u předchozí prezidentské debaty před prvním kolem volby prezidenta v roce 2018

Foto: Jan Handrejch, Právo

Kandidáti na prezidenta Zleva Tomáš Zima, Petr Pavel, Karel Diviš, Danuše Nerudová, Josef Středula, Pavel Fischer, Jaroslav Bašta a Marek Hilšer.

Článek

Debatu letos vidělo 37,5 procenta lidí u obrazovek a stala se nejsledovanějším pořadem dne. Vyplývá to z údajů, které ČTK poskytla Česká televize.

Zatím nejsledovanější debatou byla diskuse finalistů Miloše Zemana a Jiřího Drahoše před druhým kolem volby v roce 2018, kterou sledovalo 2,7 milionu diváků, tedy více než 55 procent všech lidí, kteří měli v danou dobu zapnutou televizi. Debata se tehdy stala nejsledovanějším pořadem roku na celém televizním trhu.

Nedělní debaty se účastnilo osm kandidátů z devíti. Bývalý premiér Andrej Babiš (ANO) se neúčastnil. Další televizní debata se koná ve středu na Primě a poté dvojice diskusí ve čtvrtek na Nově. V pátek pak sérii debat završí Český rozhlas.

Anketa

Sledovali jste debatu kandidátů na prezidenta v České televizi?
Ano, celou
45,7 %
Jen část
13,8 %
Ne
40,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4958 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám