Hlavní obsah

Bém jezdí metrem i načerno, šéfovat vládě nechce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražský primátor Pavel Bém (ODS) nechce být skloňován v souvislosti s premiérským postem. Bém, který je také místopředsedou ODS, v rozhovoru pro rádio Frekvence 1 řekl, že šéf občanských demokratů Mirek Topolánek se v povolebních jednáních nedopustil závažnější chyby.

Článek

Pro Béma je nyní hlavním úkolem zvítězit v komunálních volbách, kde je jeho největší sokyní exministryně školství Petra Buzková (ČSSD). "Mým jasným cílem je volby v Praze vyhrát. Pro Prahu chci pracovat ještě minimálně další čtyři roky," uvedl primátor.

Bém si myslí, že by Topolánek měl zůstat v čele ODS. "Teď bojujeme o druhý pokus, je nutné dojednat základní pravidla hry s prezidentem," sdělil Bém.

Bém se dále přiznal, že někdy jezdí v metru načerno. "Jako primátor jsem si nedávno uvědomil, že jsem vlítnul do metra, strašně jsem spěchal a říkal jsem si, sakra, ty hlupáku, zapomněl sis štípnout," řekl Bém.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám