Hlavní obsah

Bartákova žena podala žádost o rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Manželka obviněného pražského lékaře Jaroslava Bartáka Lenka Bartáková požádala o rozvod. Potvrdil to Městský soud pro Prahu 4. Informovala o tom TV Nova.

Článek

Bartákova žena ještě nedávno tvrdila, že svého manžela stále miluje, a i kdyby byly i informace o tom, že zneužíval několik žen, pravdivé, stejně by od něj neodešla. Nyní však radikálně změnila názor.

Na Bartáka nedávno podala trestní oznámení již dvanáctá žena. V současnosti je pražský lékař obviněn ze znásilnění, sexuálního nátlaku, vydírání, nebezpečného vyhrožování, ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. [celá zpráva]

Barták navíc figuruje v další podivné kauze. TV Nova v minulých dnech uvedla, že lékař využil svého přístupu na půdu vatikánského velvyslanectví a zařídil natáčení historického film s erotickým obsahem v sídle velvyslanectví. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám