Hlavní obsah

Andrej Babiš oznámil rozchod s manželkou Monikou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Předseda hnutí ANO a expremiér Andrej Babiš se rozchází se svou manželkou Monikou. Oznámil to v pátek odpoledne na svých sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Svatba Andreje Babiše s partnerkou Monikou v roce 2017

Článek

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v pátek odpoledne Babiš na svých sociálních sítích.

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ dodal předseda nejsilnějšího opozičního hnutí a požádal své sledující o respektování soukromí.

Manželé Babišovi se poznali v roce 1992 v podniku Lovochemie v Lovosicích, který spadá do Babišova holdingu Agrofert. Monika Herodesová, jak se za svobodna jmenovala, tam nastoupila jako sekretářka, Babiš byl tehdy jedním z ředitelů.

Pár tvořili třicet let. Na svatbu, která se odehrála na Farmě Čapí hnízdo, došlo až v červenci roku 2017. Babišova družka nicméně užívala příjmení Babišová kvůli dětem už léta.

Mají spolu dvě děti, syna Frederika a dceru Vivien.

Babišovi měli velkolepou svatbu na Čapím hnízdě

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám