Hlavní obsah

Zmrzlinová party na výletní lodi může mít i velmi temný důvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osvěžující sladkost všech možných příchutí je oblíbená napříč generacemi. Kdo by neměl rád zmrzlinu? Známá americká zpěvačka ale na sociální síti odhalila potenciální znepokojivý důvod pořádání zmrzlinových party na výletních lodích. A leckoho z něj možná zamrazí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dara Tuckerová je americkou zpěvačkou a textařkou se zaměřením na jazz, soul a gospel, která vydala několik desek a je též držitelkou četných cen. Na TikToku, kde má víc než milion sledujících, se pochlubila videem obsahujícím odhalení nevšední praktiky na výletních plavbách, jež uveřejnil server Independent.

Objeví-li se na lodi z ničeho nic větší než obvyklé množství bezplatné zmrzliny, dost možná to souvisí s narůstajícím množstvím úmrtí pasažérů na palubě, zní z úst zpěvačky.

Více zmrzliny znamená moc mrtvých?

„Tohle je bohužel často pravdivé,“ uvádí Tuckerová pod přezdívkou darastarrtucker na začátku videa a pokračuje: „Pokud posádka z ničeho nic nabízí pasažérům velké množství zmrzliny – zmrzlinová party zdarma –, důvodem je často úmrtí většího množství cestujících, než pro kolik mají místo v márnici.“

@darastarrtucker

Replying to @🌼🐛Ramen Goblin🐝🍀 #cruiseship #cruiseshiplife #cruiseshiptales

♬ original sound - Dara Starr Tucker

Místo slunečných Baham studená Kanada. Pasažéry výletní lodi rozezlila změna itineráře

Cestování

Tuckerová na lodi vystupovala jako zpěvačka asi šest měsíců zhruba před deseti lety, a ačkoli na její lodi k tomuto incidentu nedošlo, někteří z jejích přátel z řad personálu s ním měli zkušenost.

Ve videu vysvětlila, že v průběhu každé plavby zemře na palubě průměrně 4 až 10 pasažérů. „Na lodích je větší množství starších lidí,“ uvedla tiktokerka a dodala, že počet pasažérů plavby byl mezi 2500 až 3000. V následujícím videu pak ještě doplnila, že jejich průměrný věk byl kolem 75 let.

Na lodi byla podle Tuckerové márnice, která mohla pojmout sedm těl. „Pokud by na této konkrétní lodi zemřelo více než sedm lidí, museli by začít uskladňovat těla v mrazáku, což znamená, že by v něm museli udělat místo,“ doplnila zpěvačka. Zmrzlinová party je proto rychlým způsobem, jak mrazák uvolnit.

Ačkoli není zcela jasné, zda je popsaná situace běžnou praxí na výletních plavbách, nebo se jednalo o výjimku, podle Independentu podala v roce 2022 rodina zesnulého žalobu na jednu z nejznámějších společností pořádajících okružní plavby za to, že jeho tělo uskladnila v chladicím boxu na nápoje, což mělo vést k jeho rychlejšímu rozkladu.

Největší výletní loď světa vyrazila na první plavbu. Je kolosální

Koktejl

Měla to být největší výletní loď světa. Místo toho teď poputuje do šrotu

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám