Hlavní obsah

Žena si v letadle sklopila sedadlo. Cestující za ní to neunesl

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poněkud nepříjemný let prožila cestující Wendi Williamsová. Při cestě z amerického New Orleansu do Charlotte se společností American Airlines si sklopila sedadlo, což cestující za ní neunesl a záměrně do opěrky několikrát udeřil. Žena si mužovo počínání natočila, za což byla následně pokárána letuškou, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Williamsová uvedla, že ji při prvním sklopení sedačky muž požádal, aby se vrátila do původní polohy, protože zrovna jí. Vyhověla mu. Jakmile ale skončil, sedadlo opět sklopila, za což si vysloužila asi devět silných ran do opěrky. Pak svého spolucestujícího začala natáčet. „Trpím bolestmi kvůli krční páteři, která mě limituje v pohybu. I za tu omezenou mobilitu jsem vděčná, ale takovéto rány bych neměla snášet,“ napsala žena na Twitteru.

Dále si také postěžovala na chování posádky, které o problému řekla. Letuška prý muži nabídla alkoholický nápoj za prožité nepříjemnosti a Williamsové pohrozila, že ji nechá eskortovat z letadla. „Společnost skutečně neuznala žádnou vinu,“ doplnila žena.

Na viníkovi se neshodnou

Na sítích se kvůli sporu rozhořela debata o tom, kdo je skutečným viníkem – zda Williamsová, nebo muž, kterému žena měla ukrást kus osobního prostoru. „Nevěřím, že American Airlines pro tu nebohou ženu nic neudělaly, a ještě nabídly tomu cestujícímu pití,“ napsala na Twitteru jedna z uživatelek.

„Měřím 195 centimetrů a nemůžu vystát bezohledné lidi, kteří si sklápějí sedadla. Vzhledem k mojí velikosti bych si sedačku sám nesklopil, protože se k ostatním chovám slušně,“ okomentoval incident další z uživatelů.

Mluvčí American Airlines k události pouze dodal, že bezpečí a pohodlí zákazníků i posádky jsou pro společnost nejvyšší prioritou a tým se bude sporem zabývat.

Anketa

Kdo byl podle vás ve sporu o sklopené sedadlo viníkem?
Muž
16 %
Žena
60,3 %
Správně se nezachoval ani jeden
23,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 27684 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám