Hlavní obsah

Žena dostala v letadle záchvat a lezla po sedačkách. Posedl ji démon, vtipkovali cestující

Novinky, Michael Švarc

Nekontrolovatelný záchvat dostala cestující letu do amerického Michiganu. Začala lézt po sedadlech a hlasitě křičet, avšak na nikoho konkrétního. Někteří cestující se podle serveru Daily Mail domnívají, že si na toaletě vzala drogy, jiní vtipkovali, že ji posedl démon.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Řádění cestující někdo z pasažérů natočil na video. Jde na něm vidět, jak si žena stoupla na opěrky sedadel, přidržovala se dvířek od úložného prostoru a z plných plic křičela nadávky. Letuška se ženu v extatickém záchvatu snažila uklidnit a prosila ji, aby se posadila, avšak marně. Podle všeho cestující nekřičela na nikoho konkrétního.

V jednu chvíli do dvířek od úložného prostoru praštila a ta se otevřela. Na zem tak vypadlo několik věcí. Ženu se snažili usměrnit i jistí tři mužští pasažéři, opět však marně.

Cestující v letadle podle Daily Mailu pouze odhadovali, co se ženě přihodilo. Podle některých byla ještě hodinu a půl před záchvatem zcela v pořádku a zřejmě si na toaletách vzala nějaké drogy. Jiní pasažéři zase vtipkovali, že ji posedl démon a ženin výlev jim připomněl slavný horror Exorcista.

Není nicméně jasné, zda se někomu z pasažérů něco přihodilo, ani o jaké aerolinky se jednalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám