Hlavní obsah

V Singapuru otevřeli luxusní hotel jen pro novopečené matky s novorozenci

Novinky, Michael Švarc

Existují hotely pro rodiny s dětmi nebo naopak takzvané adults only, tedy jen pro dospělé. V Singapuru však otevřeli luxusní ubytovací zařízení, které zavádí zcela novou kategorii – jen pro novopečené maminky s novorozenci. V hotelu jim má být k dispozici speciálně proškolený personál nebo i lekce správného kojení.

Foto: Profimedia.cz

Singapur (ilustrační foto)

Článek

Hotel KAI Suites byl navržen tak, aby v něm ženy mohly strávit klidný poporodní pobyt. Novopečeným matkám je tak přizpůsobeno naprosto vše, včetně stravy nebo různých odpočinkových procedur. Dopřát si mohou bylinné koupele, masáže či manikúru. O děti se navíc může v průběhu dne postarat proškolený personál, aby si maminky mohly dopřát i spánek a regeneraci, uvádí server Mirror. Sestřičky jsou jim k dispozici 24 hodin denně.

Hotel nabízí jen 18 pokojů, předpokládá se, že v něm ženy stráví nejméně dva týdny, během nichž naberou sílu a získají sebevědomí pro vykonávání svých rodičovských povinností. Na výběr je ze dvou typů pokojů, deluxe a premium, luxusní jsou ovšem oba.

Přestože je koncept hotelu primárně cílen na matky a zejména hladký průběh prvních dnů rodičovství, partneři a manželé mohou na jednu noc své drahé polovičky rovněž navštívit. Během dne se může zastavit i širší rodina.

Dvoutýdenní pobyt v hotelu nicméně nevyjde nikterak levně. Ceny začínají na 14 500 singapurských dolarech, což je přes 235 tisíc korun.

Oáza v betonové džungli. Poslední singapurská vesnice se stala turistickým hitem

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám