Hlavní obsah

V Hollywoodu mají bar pro ty, kterým Valentýn nevyšel

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte Valentýna po krk, jste zahořklí nebo máte zlomené srdce? Přesně pro takové případy mají v Hollywoodu BreakUp Bar, podnik, kde se můžete ze své frustrace vypít společně s dalšími hosty, sdílejícími podobný osud. Píše o tom agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rozchodový bar v Los Angeles nemá ani na Valentýna o hosty nouziVideo: Reuters

 
Článek

Bar je podle majitele Evana Charesta protipólem ke všemu romantickému valentýnskému veselí, které mnohým lidem leze na nervy. Vyloženě místem smutku a truchlení ale podnik není, mnozí se sem přicházejí pobavit s přáteli.

Ti se zlomeným srdcem mají možnost podělit se o své myšlenky na „zdi nářků“, kam lze připevnit vzkaz nebo vzpomínku na vztah. Jde o jakési memento zkrachovalým vztahům. „Láska je na prd“, „Tvoje máma je šílená,“ nebo „Vzala si s sebou i psa“, píše se na některých vzkazech.

Utopit žal v tematických drincích

„Chtěli jsme být místem pro single lidi, ale také pro ty, kteří jsou ve vztahu a zkrátka se chtějí přenést přes veškerý stres a tlak o svatém Valentýnu,“ vysvětluje Charest.

Jak to chrochtá v miniprasečí kavárně

Cestování

Hosté si mohou dát i množství tematicky pojmenovaných nápojů. Jeden se jmenuje Ghosted, to podle současného fenoménu ve virtuální komunikaci zvaného ghosting, kdy se jeden ze dvojice náhle přestane ozývat — jednoduše řečeno se stane duchem. Jiný má název I Dealt With Your Parents for Years neboli Léta jsem se musel vypořádávat s tvými rodiči.

Mezi návštěvníky má koncept úspěch, ne každému je totiž všudypřítomná romantika, která se v období kolem Valentýna objeví, příjemná. „Mám toho svátku dost a chtěla jsem zkusit něco jiného,“ uvedla francouzská turistka Ingrid Jackelová.

„Když jste zamilování, děláte během líbánkové období spoustu bláznivých věcí, které je z vnější perspektivy zábavné sledovat. A tenhle bar to tak nějak reprezentuje,“ myslí si další z návštěvníků DJ Woullard.

Reklama

Výběr článků

Načítám