Hlavní obsah

Uvidíme se v nebi. Zdrogovaný pasažér chtěl během letu otevřít nouzový východ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značně intoxikovaný pasažér se cestujícím v letadle společnosti TUI postaral o perné chvíle. Muž podle svědků zcela bez ostychu požil látku, která vypadala jak kokain, a poté se se slovy „uvidíme se v nebi“ pokoušel otevřít nouzový východ. Letadlo mířící z Kypru do Manchesteru muselo být kvůli incidentu odkloněno do Záhřebu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Několik svědků, kteří pondělním spojem cestovalo, pro Manchester Evening News uvedlo, že muž zřejmě požil kokain, a poté se modlil na zemi. K cestujícím i posádce se choval agresivně a vyhrožoval jim.

„Byl to nejděsivější okamžik mého života,“ popsala událost Britka Kirsty, která cestovala do Spojeného království s manželem a dvěma dětmi. „Společnost TUI dovolila, aby na našem letu cestoval intoxikovaný a agresivní pasažér. Všichni jsme z něj měli strach hned, jak vešel na palubu, ale posádka mu přesto podávala alkohol,“ doplnila žena a dodala, že se bála o život.

Když se muž pokusil během letu otevřít dveře, někteří pasažéři začali strachy křičet. Ti méně bojácní se ho rozhodli zpacifikovat, uvádí server Independent. Piloti letadlo odklonili do Záhřebu, kde v úterý hodinu po půlnoci přistálo. Už před opuštěním Kypru byl přitom let o několik hodin zpožděn.

„Velmi se omlouváme všem cestujícím, na které dopadlo zpoždění letu a jeho odklon, jenž byl způsoben rušivým cestujícím,“ okomentoval mluvčí společnosti. Posádka v tu dobu navíc dosáhla limitu pracovních hodin a musela tak nastoupit na povinný odpočinek.

„Zdraví a bezpečnost našich zákazníků je vždy naši nejvyšší prioritou,“ doplnil mluvčí s tím, že agresivní cestující byl předán policii.

Polonahá žena se v letadle dobývala do kokpitu a mluvila o výbušninách

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám