Hlavní obsah

Tři cestující si užili let jako soukromým tryskáčem. Byli na palubě sami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britovi Jaku Scottovi se poštěstilo užít si takřka soukromý let jen za 59 liber (1600 korun). Při nedávné cestě z Edinburghu na řecký ostrov Skiathos totiž skončil dílem náhody na palubě jako jeden z pouhých tří pasažérů. Personál se mu tak mohl po celou dobu plně věnovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Scott uvedl, že je pravidelným cestujícím, svůj soukromý let si ale užil až 30. září se společností Jet2. „Hned po zhasnutí signalizace zapnutého pásu mě obsloužili,“ uvedl muž pro server Edinburgh Live.

Že nepůjde o běžný let si Brit uvědomil hned u odletové brány, kde byl prakticky sám. Po výzvě k nástupu ho personál informoval, že bude jedním z pouhých tří cestujících na palubě. „Vzhledem k rostoucím cenám jsem byl docela v šoku, když jsem se dozvěděl, že do Řecka poletím jen já a další dva pasažéři,“ uvedl.

„Myslel jsem si, že jde o vtip, dokud jsem nevstoupil na palubu,“ doplnil Scott s tím, že mu situace přišla bizarní i z důvodu, že za letenky zaplatil velmi nízkou částku. Podle posádky mohl nedostatek cestujících souviset se svátky.

Hendikepovanou ženu nechali čekat u letadla. To nakonec odletělo bez ní

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám