Hlavní obsah

V sobotu startuje v Krušných horách dětský závod Kids Cup Klínovec

Právo, min

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 14. ledna pořádá Skiareál Klínovec, Lyžařská škola JPK a Maximal Animal tradiční dětskou soutěž v jízdě na lyžích a na snowboardu - Kids Cup Klínovec.

Foto: Věra Keilová, Právo

V den závodu proběhne oficiální otevření nové lanovky.

Článek

Jede se ve dvou kategoriích – lyžařské a snowboardové. V obou soutěží děvčata zvlášť a chlapci zvlášť. V lyžařské pojedou odděleně děti do šesti, deseti a patnácti let, ve snowboardové vyhlásili organizátoři věkové kategorie dvě – do 10 let a do 15 let.

V každé kategorii probíhá série tří závodů, přičemž body ze všech tří jízd se sčítají. Na celkového vítěze každé kategorie čeká překvapení, na ostatní závodníky sladké odměny. Nechybí ani ceny útěchy.

Děti zaregistrujte s předstihem na internetových stránkách, případně v den závodu na místě v době od 8.30 do 9.30 hodin. Kvůli omezené kapacitě doporučují organizátoři včasnou registraci. Start je zdarma.

Kids Cup Klínovec
Kdy: 14. ledna
Kde: Skiareál Klínovec (Krušné hory)
Za kolik: zdarma
Registrace: www.klinovec.cz/kidscup nebo14. ledna od 8.30 do 9.30
Zajištění bezpečnosti: připraveny jsou matrace a sítě, o bezpečnost dětí se postarají i instruktoři z lyžařské školy, kteří se budou dětem celý den věnovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Švýcarské Alpy jsou jako luxusní bonboniéra

Ze všech alpských zemí nabízí Švýcarsko nejvyšší standard zimní dovolené. Pokud se něčeho nedostává přímo na sjezdovkách, tak je to zpravidla kompenzováno šíří...

Výběr článků

Načítám