Hlavní obsah

Rodinu vykázali z letadla kvůli ostré hádce s letuškami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhrocenou hádkou skončil na nedávné letecké lince z Bali do Sydney spor o kočárek. Muž, který cestoval z indonéského ostrova se svou rodinou, se pustil do letušek, protože chtěl vzít kočárek na palubu, ten místo toho skončil v nákladovém prostoru. Posádka nakonec nechala pasažéry vyvést.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti Qantas.

Článek

Spor se mezi cestujícím a posádkou společnosti Qantas rozhořel hned po nástupu. Někdo z pasažérů ho natočil. Na videu je slyšet, jak muž na letušku křičí a vyjadřuje se velmi příkře. „Vypadněte mi z očí, jste hrubá a otravná,“ řekl otec od rodiny člence palubního personálu. Letuška měla reagovat slovy, že je to ve skutečnosti její letadlo.

Incident se nepodařilo uklidnit ani posléze, kdy už seděl muž na svém místě. Podle serveru Independent pokračoval v pokřikování ostrých slov směrem k personálu. „Zůstávám na palubě, nevystupuji. Jen říkám, že (letuška) je hrubá a křičela na moji manželku.“

Muž personál také vyzval, ať zavolá ostrahu a ať kromě jeho rodiny vyvede i letušky. „Kdo si myslíte, že jste? Nejste policie. Proč se mnou mluvíte, jako byste byla někdo?“ vpálil muž letušce.

Společnost Qantas potvrdila, že rodina byla ještě před odletem z Bali vyvedena kvůli obtěžování personálu. „Bezpečnost našich zákazníků a posádky je pro nás nejvyšší prioritou a netolerujeme žádné urážlivé chování. Cestující žádáme, aby následovali pokyny zaměstnanců kvůli bezpečnosti i komfortu,“ dodaly v prohlášení aerolinky.

V letadle ji posadili mezi dva obézní pasažéry. Teď za to dostala kompenzaci

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám