Hlavní obsah

První třída bude ještě luxusnější. Aerolinka nabídne bezedný kaviár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Létání první třídou je vzhledem k cenovce luxusní už samo o sobě. Společnost Emirates chce laťku nasadit ještě o něco výš, začne proto cestujícím nabízet bezedný kaviár. A jelikož k takové pochutině obvykle patří i šampaňské, dostanou pasažéři také skleničku nákladného šumivého vína Dom Pérignon.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Luxusní delikatesy jsou součástí nového balíčku, který, jak aerolinky doufají, ještě více umocní nejvíce platícím zákazníkům jejich zážitek z cesty. Pasažéři první třídy přitom budou moci spořádat opravdu tolik kaviáru, kolik jen budou chtít, informuje server Independent.

„Užijte si štědré porce kvalitního kaviáru, kdykoli na něj během letu dostanete chuť,“ lákají Emirates zákazníky s tím, že k pochoutce budou servírovat mimo jiné tousty, bez kterých by to zkrátka nešlo, ale také bílou cibulku, vejce, pažitku nebo zakysanou smetanu. „A jelikož chceme autentickou chuť, dáváme ke kaviáru perleťovou lžičku,“ uvedla společnost.

Místo škrtů investice

Kromě kaviáru aerolinky nabídnou i množství dalších gastronomických specialit, včetně veganských jídel. „Zatímco ostatní reagují na změny v letectví škrty, my v Emirates letíme proti proudu a investujeme, abychom nabídli našim cestujícím ještě lepší zážitky,“ okomentoval šéf Emirates Tim Clark.

„Během pandemie jsme představovali nové služby a iniciativy, abychom zajistili, že naši zákazníci budou cestovat s jistotou i lehkostí,“ doplnil Clark.

Letenka první třídou z Londýna-Heathrow do Dubaje vyjde s Emirates aktuálně na 3674 liber, což je necelých 107 tisíc korun.

Nejlepšími aerolinkami letošního roku jsou Qatar Airways

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám