Hlavní obsah

Propásli svůj spoj, a tak se vzali přímo v letadle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke slavnostní události došlo na nedávném letu společnosti Southwest Airlines. Dva z cestujících, kteří kvůli zpožděním prošvihli spoj do Las Vegas, se rozhodli vzít přímo na palubě. Své ano si řekli ve výšce 11 kilometrů u improvizovaného oltáře z toaletního papíru a před zraky desítek cestujících.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ke spontánnímu obřadu došlo při letu z Dallasu do Phoenixu. Oba novomanželé už byli ustrojeni ve slavnostním, původně totiž zamýšleli hned po přistání v Las Vegas navštívit kapli a nechat se oddat. Kvůli zpožděním však svůj spoj nestíhali, a tak se místo toho vzali rovnou v oblacích.

K nastolení atmosféry posloužilo intimnější osvětlení, ale také pruhy toaletního papíru, které vytvořily improvizovaný svatební oblouk či oltář, uvádí server Independent. Shodou okolností zrovna v letadle cestoval i kněz, který se obřadu ujal. Jeremy Salda a jeho snoubenka Pam si tak mohli říct své ano.

Skutečný obřad až v létě

Pár má sice normální svatbu naplánovanou až na léto v Mexiku, dostal však chuť do toho praštit ještě dřív. Za tímto účelem množství lidí jezdí právě do Las Vegas. V americkém městě hříchu se totiž nemusí obřad plánovat dopředu, stačí zkrátka přijít do kaple a počkat na oddání.

„Vtipkovali jsme o tom, že bychom prostě měli vyrazit do Vegas a hned se vzít. Teď ale musíme udělat i zákonný obřad,“ uvedla Pam Saldová pro server 10 News. Dodala, že osud jim sice zkomplikoval cestu, zato jim seslal kněze a chápavého kapitána, který k sňatku v oblacích svolil.

„Každou turbulenci chci přečkat s tebou,“ řekla žena při obřadu, který si cestující se zájmem natáčeli. „Spousta z nich nám poděkovalo za to, že mohli být součástí. Takových událostí je potřeba,“ míní Jeremy Salda.

Žena otevřela nouzový východ v letadle a přes skluzavku prchla pryč

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám