Hlavní obsah

Poprvé vyrazila sama do zahraničí a potkala tam svou životní lásku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprvé sama na dovolené, poprvé v Itálii, první noc ve Florencii potkala 24letá Američanka Kacie Rose Burnsová muže svých snů. Původně měla být ten den jinde, cizí žena ji ale při náhodném rozhovoru přesvědčila, ať k původně krátké návštěvě toskánské metropole přidá alespoň jeden další den, což jí změnilo život. A nejen jí.

Foto: Profimedia.cz

Poprvé sama na dovolené v Itálii potkala Američanka svou životní lásku.

Článek

Kacie Rose Burnsová se v New Yorku živila jako tanečnice a snila o dovolené v Itálii. Dlouhá léta čekala, jestli s ní někdo pojede do Evropy, až se jednou, vyčerpaná ze stresujících konkurzů, rozhodla koupit si letenku a vyrazit sama.

Nejvíce času chtěla jako asi každý návštěvník Itálie strávit v Římě a Benátkách, Florencie měla být pouze krátkou zastávkou po cestě. Náhodný rozhovor s neznámou ženou v obchodě ji ale přiměl vyrazit tam o den dřív, než původně plánovala, a tak v říjnu roku 2018 dorazila do Florencie a zašla do podniku Jazz Club Firenze.

Osudové setkání

Představte si scénu jako z hollywoodského kasovního trháku. Dívka vchází do podniku a vtom se její oči setkají s očima pohledného muže sedícího u baru. Oba se usmějí a sejdou se napůl cesty jeden ke druhému. A přesně to se stalo.

Jazyková bariéra nehrozila, protože oním cizincem byl tehdy 26letý šéfkuchař Dario Nencetti, který žil rok ve Skotsku, a tak mohli po italském pozdravu plynně přejít do mateřštiny Burnsové. Jiný večer se tam potkat nemohli, protože Nencetti měl na starosti večeře v jednom z tamějších hotelů a tohle byl jediný den, kdy měl v daném týdnu volno.

@kacierose4

Dario legit has a schedule of where we’re eating so buckle up kids 😂 #americansinitaly #nyc

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

„Okamžitě jsme si rozuměli. Mluvit spolu bylo tak snadné a přirozené,“ řekl Nencetti serveru CNN, který příběh jejich seznámení zveřejnil. „Pamatuju si, že mě rozesmál, řekla jsem si, že tenhle muž je zajímavý,“ dodala Burnsová s tím, že to mezi nimi od začátku bylo prostě něco jiného.

V jazzovém baru si povídali až do brzkých ranních hodin a následující dva dny spolu trávili každou volnou chvíli. A Burnsová se během nich zamilovala do města, jeho romantických uliček i historických budov. A zřejmě nejen do nich, protože když nadešel čas jejího plánovaného přesunu a Nencetti se s ní přišel rozloučit na nástupiště, odjížděla do Říma v slzách.

Velká stěhování

Každý den si ale volali prostřednictvím mobilní aplikace a nepřestali, ani když se Američanka z Itálie vrátila domů. Její italský přítel ji ještě v prosinci téhož roku přijel navštívit do New Yorku. Další rok se tam navíc rozhodl přestěhovat. Po třech měsících ale udeřila pandemie. Pár měl sice spoustu času jeden na druhého, ale rok se přehoupl rychle a obnovení Nencettiho pracovního víza kvůli covidu nepřicházelo v úvahu. Burnsová se proto rozhodla vzdát svého života ve Spojených státech a přestěhovat se s přítelem do jeho rodné Itálie.

Skutečná love story, tragičtější než Romeo a Julie

Cestování

Město pro zamilované. Francouzský Colmar je jako z pohádky

Cestování

Před odletem z New Yorku zveřejnila svůj příběh na TikToku a její účet prý doslova „vybouchl“ množstvím ohlasů. Ve Florencii se Burnsová učila italsky a vyučovala angličtinu online. Postupně se ale začala naplno věnovat sociálním sítím a po čtyřech letech v Itálii má vlastní společnost, vydává cestovní průvodce a pořádá zájezdy po zemi.

K náhodnému setkání se svou životní láskou Burnsová dodala: „Miluji život, který jsme si tu společně vytvořili. Žijeme na krásném místě se skvělým jídlem a oběma se nám dějí úžasné věci.“

Reklama

Výběr článků

Načítám