Hlavní obsah

Po stopách Mayů či za skvosty Indočíny se můžete vydat v kině Atlas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Procestovat za jediný večer hned několik destinací se povede těm, kdo 22. září zavítají do pražského kina Atlas. Večer se v něm uskuteční šest tematických promítání s přednáškami, kterými provedou odborníci z cestovní kanceláře Sen. Na diváky čekají například zapomenuté perly Indočíny nebo výběr toho nejhezčího z přírody USA.

Foto: CK Sen

Na cestovatelské přednášce se vydáte třeba po stopách Mayů.

Článek

„Chceme se podělit o naše ulovené zážitky z cest, inspirovat se nebo naplánovat nějakou společnou cestu,“ tvrdí Pavel Fellner z cestovní kanceláře, která večer pořádá. Cílem je podle něj především sdílení pozitivního cestovatelského ducha a dobré nálady.

Promítání bude dohromady šest, z nichž budou vždy dvě probíhat paralelně — jedno ve velkém sále a jedno v malém. Začátek akce je v 18:00 hodin a poslední přednáška proběhne od 20:00 hodin.

Kuba — perla Karibiku a To nejlepší z Afriky jsou názvy dvou úvodních přednášek. První láká na ostrov, jehož kráse podlehl i spisovatel Ernest Hemingway a na který se nyní chystá celý svět. Blok o Africe zase představí horký kontinent plný divoké zvěře a tradičních černošských kmenů.

Další z přednášek lákají na země, jako jsou Thajsko, Malajsie či Singapur, jeden z bloků se bude věnovat také středoamerické kultuře mayských indiánů. Milovníci přírody ocení promítání zaměřené na přírodní krásy Spojených států amerických.

Reklama

Výběr článků

Načítám