Hlavní obsah

Pilot se přišel omluvit cestujícím za zpoždění. Nabídl jim i nápoje zdarma

Osobní omluvu od pilota dostali cestující společnosti American Airlines, jejichž let byl opožděn. Kapitán jim nabídl také nápoje zdarma a slíbil, že se je pokusí do cíle dopravit v co nejrychlejším čase. Zaskočení pasažéři uvedli, že se jim něco takového během cestování ještě nestalo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

K milé situaci došlo při cestě z Phoenixu v Arizoně do mexického Puerto Vallarta předminulou neděli. Jeden z cestujících na Twitteru sdílel video, v němž se pilot lidem na palubě omlouvá za zpoždění. „Jak se máte? Další fantastický odlet American Airlines načas, že?“ vtipkoval kapitán a vzápětí se za zdržení omluvil.

„Vážně se vám za to omlouvám,“ doplnil pilot s tím, že se letadlo při cestě z Puerto Vallarta zdrželo a posádka nyní udělá vše pro to, aby cestující do cíle dorazili co nejdříve. Po krátké informaci o aktuálním počasí muž také přislíbil, že se postará o pohodovou cestu.

Někteří cestující podle serveru Independent neskrývali překvapení a o zkušenost se podělili se svými sledujícími na Twitteru. Jako například Sami Muhonen. „Mám nacestováno hodně, ale tohle se mi nikdy nestalo. Sám kapitán přišel, aby tváří v tvář všem řekl, proč máme zpoždění, a omluvil se. Také slíbil nápoje zdarma na účet American Airlines,“ napsal muž.

Podle některých komentujících jde skutečně o unikátní situaci a také o jedinečného pilota; cestující mají při zpožděných letech většinou opačnou zkušenost. „Tohle je prostě skvělé. Miluju to,“ napsal jeden z uživatelů Twitteru.

Kopání i tahání za vlasy. Cestující se porvali u výdeje zavazadel

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám