Hlavní obsah

Pasažérka skončila v poutech. Během přistání strčila do letušky, která pak musela do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divokým přistáním skončil nedávný let United Airlines ze San Francisca do Chicaga. Pasažérka, která cestovala s malým dítětem, se pustila do křížku s letuškami, do jedné z nich následně v záchvatu agrese strčila. Pro ženu si po přistání přišla policie a členka palubního personálu skončila v nemocnici, ačkoli podle aerolinek k žádným zraněním nedošlo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo uplynulou neděli. Nejmenovaná žena chtěla zřejmě dojít se svým dítětem na toaletu, protože mu bylo na zvracení, informuje server Independent. Letušky však pasažérku vyzvaly, aby se kvůli bezpečnosti a předpisům posadila na místo. To ji rozezlilo a začala se chovat agresivně.

Jeden z cestujících zaznamenal vyhrocenou situaci na video. Na záběrech je podle Independentu slyšet, jak letuška ženu vyzývá, aby se usadila. Panika v letadle eskalovala a rozjitřenou atmosféru se snažili tišit i další členové posádky. Pasažérka nicméně jednu z letušek napadla a vrazila do ní.

Po přistání na chicagském letišti O’Hare si ženu přišla převzít policie. Kromě letušky pak na pozorování do nemocnice putovala i další žena s tříletým dítětem. Podle United Airlines ale k žádným zraněním nedošlo.

„Cestující, která na letu ze San Francisca do Chicaga působila potíže, byla po přistání předána do rukou strážců pořádku. Jsme vděčni naší posádce za to, že situaci řešila profesionálně a bezpečí týmu a cestujících pro ni bylo prioritou,“ uvedly aerolinky. Policie k případu neposkytla žádné další podrobnosti.

Cestující založil v letadle drobný požár, když si zapálil cigaretu na záchodě

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám