Hlavní obsah

Pasažéři v letadle volili během letu jméno pro plyšového medvěda

K nevšední situaci došlo během sobotního letu americké společnosti Southwest Airlines. Pasažéři se semkli, aby vymysleli jméno pro plyšového medvěda malé Taylor, která svou novou hračku do té doby nepojmenovala. Dívka pak vybírala asi ze stovky návrhů, nakonec se rozhodla pro jméno Bailey.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K úsměvné situaci došlo poté, co Taylor nastoupila na palubu letadla s velkým medvědem a letuška Esther se jí zeptala na jeho jméno. „Taylor pokrčila rameny a řekla, že její nový medvídek jméno ještě nemá. To vnuklo Esther zajímavý nápad,“ okomentovala společnost na Twitteru.

S dívčiným svolením pak letuška požádala cestující, aby navrhli pro hračku jméno. „Jakmile zhasl signál pro zapnuté pásy, prošla se Taylor uličkou, aby si pasažéři mohli medvěda dobře prohlédnout. Posádka jim rozdala ubrousky a propisky,“ uvedly dále aerolinky.

Nakonec se od cestujících posbíralo více než sto návrhů na jméno, Taylor se pak rozhodla pro jméno Bailey. „Všichni na palubě jásali a oslavovali Taylor a jejího nového kamaráda,“ doplnil dopravce na Twitteru.

Aerolinky sdílely také fotografii, kde pasažéři drží ubrousky s návrhy jmen a smějí se do objektivu. Volbou jména si tak alespoň ukrátili cestu, píše server Independent.

V letadle zfackovala cestující. Dostala obří pokutu a zápis na blacklist

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám