Hlavní obsah

Pasažéři dostali lekci jógy přímo na palubě letadla

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První Mezinárodní den jógy si v neděli klienti indických nízkonákladových aerolinek užili vskutku tematicky. Letecká společnost SpiceJet pro ně ve spolupráci s lektory nadace Isha Foundation připravila premiérovou lekci jógy přímo během letu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lekce jógy na palubě letadla indických aerolinekVideo: Reuters

 
Článek

Na trase z Nového Dillí, indické metropole, do města Guwahati na severovýchodě země si klienti indických aerolinek dopřáli jedinečný zážitek. Po vzoru vyškolených letušek si mohli vsedě na svých místech zacvičit jógu. Jednalo se hlavně o prodýchání napětí, uvolnění krční páteře a rukou.

Cviky, které se pasažéři během asi desetiminutové lekce naučili, mohou aplikovat také při jízdě vlakem, autobusem či autem. Potlačí tak stres z dlouhé cesty a únavu.

Aerolinky tímto reagovaly nejen na první Mezinárodní den jógy, do něhož se zapojilo asi 170 zemí světa, ale také na klienty, kteří si při dlouhých letech stěžovali na to, že se jim špatné dýchá, těžknou jim nohy a podobně.

Podle informací agentury Reuters se cestujícím jogínské zpestření letu líbilo, řada z nich se následně cítila lépe. Společnost chce v těchto lekcích pokračovat i v budoucnu.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám