Hlavní obsah

Opilý muž během hádky pomočil spolucestujícího v letadle

K bizarnímu incidentu došlo při nedávném letu American Airlines z New Yorku do indického Dillí. Jeden z cestujících, podle všeho velmi opilý, v průběhu cesty pomočil dalšího spolupasažéra, s nímž se dostal do křížku. Po příletu přišla muže zatknout policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Letadlo přistálo v Dillí v pondělí večer, kromě policie plánuje podniknout náležité kroky také indický úřad pro civilní letectví, informuje server Independent. Podle něj indická média píšou, že se muž opil během cesty na palubě a dostal se do hádky se spolucestujícím.

Aerolinky podrobnosti k incidentu neposkytly, vyjádřily se však obecně ve smyslu, že došlo k narušení průběhu letu během cesty do Dillí. Potvrdily také, že po příletu do destinace se na palubu dostavili příslušníci bezpečnostních složek.

Poškozený pasažér, kterého muž pomočil, měl podat aerolinkám oficiální stížnost, vrchní policejní důstojník to ovšem vyvrátil. Podle něj nebyly předloženy žádné důkazy ani podány žádné stížnosti na to, že někdo někoho pomočil.

Podle Independentu jde už o druhý takový incident u American Airlines za poslední dva měsíce. V březnu si takto vysloužil zápis na černou listinu indický student z americké univerzity, když údajně pomočil spolupasažéra.

Cestující během šarvátky rozbili okno, letadlo muselo nouzově přistát

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám