Hlavní obsah

Ohavné, zkritizovala influencerka indické město. Musela se omluvit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Aparna Singhová pobouřila některé lidi, když popsala město Váránasí jako nejděsivější místo, které kdy navštívila. Influencerka s indickými kořeny se pohoršila nad znečištěnou Gangou, v níž se lidé koupou vedle pohřbívaných mrtvol. Po vlně kritiky se za svá slova omluvila s tím, že jejím záměrem nebylo nikoho urazit.

Foto: Profimedia.cz

Váránasí je považováno za duchovní centrum Indie.

Článek

Singhová vyrazila do Váránasí pracovně, nachází se tam totiž manufaktura vyrábějící šperky pro její firmu Indian Goddess Boutique. Město, které je považováno za spirituální centrum Indie, ji však dvakrát neoslnilo, což dala přímočaře najevo. „Nejstrašidelnější město, které jsem kdy navštívila: Váránasí, Indie,“ uvedla ve videu, které umístila na sociální síť TikTok.

Žena si rovněž postěžovala na svůj hotel, který popsala jako děsivý a ohavný. „Abyste se do něj dostali, musíte projít takovou stinnou uličkou, uprostřed které spí lidé i psi. Tohle místo mě fakt vyděsilo,“ doplnila influencerka ve videu.

Její slova ale nebyla po chuti řadě diváků, kteří je označili za ignorantská a urážlivá. Podivovali se také nad tím, proč má její značka v názvu Indii, když je Singhová z této země tak frustrovaná.

Influencerka posléze vysvětlila, že její rodiče pocházejí ze státu Uttarpradéš, v němž se město Váránasí nachází. Po vlně kritiky se za svá slova omluvila. „Nechtěla jsem být neuctivá, pouze jsem se podělila o svou zkušenost,“ uvedla Singhová. Zároveň se však do diváků obula s tím, že její pozitivně laděná videa nikoho nezajímají, ale jakmile řekne něco negativního, mohou se všichni zbláznit.

Pleška nebo šediny jsou u posádky zakázané, rozhodly indické aerolinky

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám