Hlavní obsah

Objednal si veganskou snídani v business class. Dostal banán

Značné rozčarování prožil jeden pasažér Japan Airlines, který s dopravcem mířil do Japonska. Předem si totiž objednal veganskou verzi snídaně, to však ještě netušil, že se bude jeho pokrm skládat z jediného banánu. Cestující nicméně uvedl, že šlo o jeden z nejlepších banánů, jaký za dlouhou dobu jedl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pasažér Kris Chari měl do Japonska namířeno z indonéské Jakarty. „Před dnešním odletem mi letuška potvrdila, že jsem si objednal veganskou verzi jídla a ke snídani dostanu banán. Mylně jsem se domníval, že chtěla říct, že banán bude součástí snídaně,“ cituje server Independent překvapeného muže cestujícího v business class.

„Když mi banán naservírovala, měl jsem za to, že jde jen o nějaký chabý předkrm, ve skutečnosti šlo o celé jídlo,“ doplnil Chari s tím, že šlo nicméně o jeden z nejlepších banánů, který za poslední dobu jedl.

Veganskou snídani následoval později prý podobně nedůstojný oběd v podobě špatně ochucených špaget. Podle pasažéra to však bylo právě žluté ovoce, které ho zaskočilo na první dobrou.

Nejde přitom o první případ, kdy si cestující některé z aerolinií objednali veganskou či bezlepkovou variantu pokrmu a dostali pouhé ovoce s příborem. Loni si jedna pasažérka Air Canada objednala několik bezmasých jídel, místo kterých však obdržela jen lahev vody.

Po 16 hodinách letu přistáli na stejném letišti

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám