Hlavní obsah

Tropical Islands se letos rozšíří o vyhřívané venkovní bazény a další atrakce

Novinky, Německá turistická centrála/TMB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Svátek zamilovaných je příležitostí k tomu, abychom svým drahým polovičkám přichystali nějaké překvapení. Co takhle návštěva nejoblíbenějšího německého aquaparku Tropical Islands? Pokud to letos na Valentýna nestihnete, nevadí. Během roku totiž v Tropical Islands přibude spousta novinek a je na co se těšit.

Foto: Tropical Islands

Tropical Islands

Článek

Ubytování ve stanu přímo na pláži

Pokud se chystáte vyrazit do Tropical Islands na Valentýna, informujte se o speciálních balíčcích ubytování a služeb právě v tomto termínu. Možností ubytování je v komplexu Tropical Islands celá řada, od klasických hotelových pokojů, přes mobile homes až po exotiku ve formě noclehu ve stanu přímo na písečné pláži v tropické hale. Pak už stačí jen pár kroků a všechny atrakce vám leží u nohou.

Foto: Tropical Islands

Ubytování ve stanech na pláži

Velké plány pro rok 2016

Už beztak velký areál plánuje pro tento rok další rozšíření nejen služeb, ale především vodních atrakcí, bazénů, ubytovacích kapacit a sportovišť. Ačkoli je spousta plánů teprve na papíře, už nyní na začátku roku by měly začít první stavební práce na zbrusu nové venkovní části areálu, která bude moci být díky vyhřívaným bazénům využívána celoročně.

Foto: Tropical Islands

Tropical Islands

Že se jedná o velkolepý projekt, dokazuje fakt, že jen plocha samotných vodních atrakcí bude čítat 1350 metrů čtverečních a plocha okolo nově vzniklých bazénů pojme až 2500 návštěvníků.

Foto: Tropical Islands

Tropical Islands

Nejdelší divoká řeka

Kromě nových bazénů a odpočinkových ploch je v plánu také rozšíření gastronomické a sportovní nabídky. Do venkovního areálu uprostřed braniborské přírody se návštěvníci dostanou po můstku vedoucím přímo z tropické haly.

Foto: Tropical Islands

Vířivky v Tropical Islands

Nejvíce očekávání ale přináší nejdelší umělá divoká řeka v celém Německu, tzv. Wild Water River, která bude měřit 250 metrů. Zatímco vás proud bude unášet dolů, budete si po cestě moci udělat i zastávku v některém z přímo navazujících relaxačních bazénků s masážními lehátky.

Foto: Tropical Islands

Plameňáci v Tropical Islands

Z bazénu na lezeckou stěnu či na písečné duny

V jednom z nových bazénů, v tomto případě o ploše 540 metrů čtverečních, budou dále k dispozici masážní trysky, vodopády a oproti Wild Water River o něco pomalejší proudový kanál Lazy River, takže tento bazén přímo vybízí k relaxaci. Další bazén bude mít plochu 390 metrů čtverečních a pětadvacetimetrové dráhy. K tomu bude navíc sekce s umělým vlnobitím a další atrakce jako lezecká stěna. Celý venkovní areál bude zasazen do písečných dun, což mu dodá na jedinečnosti i atmosféře.

Foto: Tropical Islands

Tropical Islands

Nová sportoviště a navýšení ubytovací kapacity

Spousta možností vyžití přibude i na souši. Kromě odpočinkových zón jsou v plánu také hřiště slibující dětem dobrodružství, ale rovněž nová sportoviště pro plážový volejbal a fotbal. V další fázi projektu pak budou rozšířeny ubytovací kapacity. Už v roce 2014 byla v kempu zprovozněna více než dvacítka mobile homes. Do konce tohoto roku jich má přibýt hned 60 a finální kapacita tak bude činit 330 lůžek.

Foto: Tropical Islands

Mobile homes zvenčí

Tento první park mobilního ubytování v Braniborsku se nachází uprostřed borového lesa obklopeného loukami. Ke kupoli Tropical Islands je to odsud zhruba 10 minut pěšky. Díky tomu si člověk může vychutnat ubytování a odpočinek v klidu zeleně, v dostatečné vzdálenosti od ruchu atrakcí Tropical Islands.

Foto: Tropical Islands

Interiér mobile homes

Pro aktuální informace o stavebních pracích v areálu a obsazenosti navštivte www.tropical-islands.de.

Rádi byste vyrazili do Německa?

Inspirujte se na www.germany.travel a objevte cíl Vaší příští dovolené či výletu!

Láká Vás dovolená v přírodě? Zkuste tento praktický vyhledávač ideálního místa pro dovolenou přesně dle Vašich představ.

Chcete vyrazit na prodloužený víkend do města? Přečtěte si něco o německých metropolích i romantických středověkých městech na www.germany.travel a jistě si vyberete.

Rádi byste se vydali objevovat zajímavé památky? Podívejte se na všechny německé památky UNESCO a vydejte se na cestu časem.

Výběr toho nejlepšího z Německa najdete na seznamu TOP 100 památek a atrakcí, o nichž každý rok hlasují turisté z celého světa.

Tipy na dopravu

Do Německa se dostanete snadno autem, vlakem či autobusy různých společností, jejichž nabídku destinací letos výrazně rozšířily zelené autobusy Flixbus. Pokud chcete vyrazit jen na víkend a užít si ho na maximum, pro cesty na sever či západ Německa můžete využít nabídky nízkonákladové letecké společnosti Eurowings.

Související témata:

Výběr článků

Načítám