Hlavní obsah

Tento týden se otevírá nová část Tropical Islands, koupat se tu dá nově i pod širým nebem

Novinky, Německá turistická centrála/TMB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - V pátek, 20. května, se návštěvníkům otevře Amazonia, zbrusu nová venkovní část nejoblíbenějšího německého aquaparku Tropical Islands nedaleko českých hranic.

Foto: Tropical Islands

Tropical Islands tento týden otevírá nové atrakce pod širým nebem.

Článek

Nové možnosti

Dosud byli návštěvníci Tropical Islands odkázáni jen na možnosti haly o rozloze 66 tisíc metrů čtverečních, jejíž hlavní výhodou je nezávislost na počasí a stálé tropické klima po celý rok. Nyní však přibylo dalších 35 tisíc metrů čtverečních venkovní plochy areálu. Vodní atrakce, přírodní odpočinkové zóny, restaurace a nejrůznější sporty si tak mohou návštěvníci zejména během léta nyní vychutnávat i pod širým nebem.

Foto: Tropical Islands

Pohled na Amazonii, venkovní část aqvaparku Tropical Islands

Na co se v Amazonii nejvíce těšit?

V Tropical Islands se jistě najde dostatek zábavy pro celou rodinu. O to víc to bude platit nyní, po rozšíření areálu o Amazonii, jejímž hlavním lákadlem je 250 m dlouhý umělý vodní kanál Wild Water River. Nechybějí však ani relaxační bazénky s masážními tryskami, lehátky a sedáky, které tak dávají jedinečnou příležitost užít si wellness i pod širým nebem. Návštěvníci si tu užijí také gejzíry či vodopád, děti ocení také o něco menší a klidnější kanál Lazy RIver.

Foto: Tropical Islands

Originální ubytování přímo v areálu

Příjemná teplota vody zajištěna i venku

I ve venkovní části Tropical Islands ctí svůj název a dle potřeby je voda v bazénech i kanálech dohřívána na minimální teplotu 28 stupňů. A co víc, venkovní část areálu bude stejně jako hala otevřená návštěvníkům celoročně.

Foto: Tropical Islands

Ubytovat se lze i v plně vybavených mobile homes v přilehlém lesíku

Související odkazy:

Aktuální informace o Tropical Islands: www.tropical-islands.de

Více o Braniborsku: www.brandenburg-tourism.com

Vše o dovolené v Německu: www.germany.travel

Související témata:

Výběr článků

Načítám