Hlavní obsah

Největší pohodlí i nejlepší jídlo je v letadlech Qatar Airways

Novinky, mšv

Společnost Qatar Airways si připsala tři prvenství v rámci cen organizace Airline Passenger Experience Association (APEX). Ta zanalyzovala recenze cestujících z více než milionu uskutečněných letů u téměř 600 leteckých společností. Qatar Airways mají podle pasažérů nejkomfortnější sedadla, nejlepší palubní služby, ale také jídlo a nápoje, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Katarský dopravce Qatar Airways se umisťuje na předních pozicích také v mnoha jiných žebříčcích, například v tom zřejmě nejprestižnějším, vyhlašovaným společností Skytrax. V něm letos získala společnost první místo.

„Navázat na předchozí ocenění se třemi dalšími od APEX je pro nás velkým úspěchem, a také poctou našim loajálním zákazníkům z celého světa,“ uvedl šéf aerolinek Akbar Al Baker. Dodal, že v intenzivní práci na dalších vylepšeních neustrne společnost ani do budoucna.

Ceny se udílejí ještě v dalších dvou kategoriích, a to za wi-fi a systém palubní zábavy. V první zmíněné zvítězila americká společnost Delta Air Lines, kde cestující vyzdvihli, že aerolinky nabízejí bezplatné připojení k internetu pro množství mobilních aplikací, jako jsou například WhatsApp nebo Messenger.

Druhou kategorii opanovala společnost Emirates. Ta nabízí množství světových filmů, televizních programů a podobně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám