Hlavní obsah

Nejlepší aerolinky Afriky jsou z Etiopie

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ethiopian Airlines byly minulý týden vyhlášeny nejlepšími aeroliniemi Afriky. Ocenění získaly přímo od cestujících. V rámci modernizace letového parku a zlepšování kvality služeb objednala společnost nové boeingy typu 737 MAX 8s, které jsou vyráběné mimo jiné na bázi maximální úspory paliva.

Foto: Profimedia.cz

Letadlo společnosti Ethiopian Airlines

Článek

Akce Expo APEX 2014, která se letos konala od 15. do 18. září v kalifornském Anaheimu, znamenala pro etiopskou leteckou společnost úspěch. Už podruhé totiž získala ocenění Nejlepší aerolinie Afriky. V kategoriích Nejlepší zážitek během letu a Palubní časopis se pak dostala mezi finalisty.

Významná ocenění v leteckém průmyslu rozdávala americká asociace APEX (Airline Passenger Experience Assotiation), která provádí výzkum celkem ve 13 jazycích. Shromažďuje tak názory a zkušenosti cestujících z celého světa.

Ethiopian Airlines začaly jako první letecká společnost na černém kontinentu své lety provozovat moderními letadly typu Boeing 787 Dreamliner. Nyní aerolinky objednaly 20 nových letadel typu Boeing 737 MAX 8s.

Společnost nabízí přímé lety z Vídně do Addis Abeby čtyřikrát týdně s následným spojením do exotických lokalit, jako jsou kupříkladu Seychely, Tanzanie či Zanzibar.

Reklama

Výběr článků

Načítám