Hlavní obsah

Pasažérka se v letadle před startem z Mnichova svlékla do naha a kousla zasahujícího policistu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neplánované intermezzo spojené s útokem na policistu zažili cestující letadla mířícího z Mnichova do Sofie. Aktérkou byla 27letá Bulharka, která se krátce před startem z neznámých důvodů na palubě zničehonic úplně vysvlékla a hlasitě křičela.

Foto: Michael Dalder, Reuters

Mezinárodní letiště v Mnichově

Článek

Přivolaní policisté se podle belgického serveru Sudinfo.be pokoušeli ženu uklidnit a přesvědčit, aby se oblékla. Odbojná pasažérka nesouhlasila, a když se ji jeden ze strážců pořádku snažil přikrýt dekou, vyrazila do protiútoku.

„Žena najednou kousla našeho kolegu do levého předloktí,“ informoval mluvčí policie Stefan Bayer s tím, že napadený musel okamžitě použít donucovací prostředky, aby se vymanil z bolestivého sevření jejích čelistí.

Tři a půl hodiny zpoždění

Řešení incidentu a vyvedení ženy z letadla si nakonec vyžádalo zákrok více policistů, kteří ji převezli do nemocnice na psychiatrii.

Agresivní pasažérka musí počítat s obviněním z útoku na veřejného činitele a ublížení na zdraví, protože kousnutý strážce musel vyhledat lékařskou pomoc. Letadlo nakonec odletělo s 3,5hodinovým zpožděním.

Pilot se přišel omluvit cestujícím za zpoždění. Nabídl jim i nápoje zdarma

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám