Hlavní obsah

Na floridském letišti se strhla hromadná rvačka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z neznámých důvodů se na letišti v americkém Miami strhla rvačka, do níž se zapojilo hned několik lidí. Záběry od odletové brány vyobrazují celkem brutální počínání pasažérů, kteří se mlátí pěstmi nebo do sebe kopou. Někteří spolucestující se snažili vyhrocenou situaci zmírnit, avšak nakonec musela zasáhnout ostraha.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K šarvátce došlo v neděli u odletové brány. Není jasné, co ji vyvolalo, ale video, které jeden z cestujících pořídil, mělo už v pondělí přes milion zhlédnutí.

„Nechte toho, jste na letišti,“ křičel kdosi z přihlížejících pasažérů, jenž se posléze začal domáhat ochranky. Lidé zapletení do rvačky se však dále bili pěstmi a kopali do sebe. „Vždyť ho zabijete,“ volal stejný muž, který požadoval zásah strážníků.

Někteří z pasažérů se rváče pokoušeli uklidnit, nakonec přesto museli zasáhnout policisté. Server Independent s odkazem na jednoho z cestujících uvádí, že ostraha od sebe cestující oddělila a jednoho rovněž zatkla za výtržnictví.

Nejde o první rvačku, k níž na Floridě v posledních týdnech došlo. Jiná se odehrála koncem března, kdy několik žen nesdílelo stejný názor na nošení roušek. Cestující se mlátily, tahaly za vlasy a rovněž je musela oddělit až ostraha.

Několik žen se na americkém letišti popralo kvůli rouškám

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám