Hlavní obsah

Muž nedostal v letadle sedadlo u okénka. Polonahý pak vyřvával na zaměstnance

Své rozhořčení nedokázal udržet na uzdě jeden z cestujících American Airlines. Když se dozvěděl, že nedostal sedadlo u okénka, rozhodl se vylít si vztek na zaměstnancích. Celá situace, jejímž svědkem bylo množství dalších lidí, byla bizarní i proto, že muž na sobě celou dobu neměl tričko.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo na letišti v Charlotte na Floridě, záběry se objevily na Instagramu. Polonahý muž na nich rozhazuje rukama a křičí na posádku. „Vše proto, že nedostal sedadlo u okna,“ píše se u videa.

K situaci došlo těsně před nástupem do letadla, rozčílený muž nakonec ve vzteku shodil i pásy oddělující fronty a nasadil svou kšiltovku jednomu ze zaměstnanců na hlavu. Členové personálu proto přivolali na pomoc ostrahu.

Když příslušníci bezpečnosti dorazili k odletové bráně, ostatní cestující je povzbuzovali. Agresivní muž byl zadržen, píše Independent.

„Vítej na černé listině,“ okomentoval video jeden ze sledujících, zatímco další doplnil, že se muž do žádného letadla už zřejmě nepodívá. „Jsem vysloužilá letuška. Nechápu, proč ti nebozí zaměstnanci u brány nemají nějaké nouzové tlačítko,“ uvedla další komentující. Lidé vtipkovali také o tom, že muž si nakonec vysloužil místo u okénka, akorát v policejním autě.

Čtveřici opilých mužů vykázali z letadla. Nadávali všem kolem

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám