Hlavní obsah

Místo obýváku ruské kolo. Japonský zábavní park láká na kancelář s výhledem

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Práce z domova se může po nějaké době zajídat. Japonský zábavní park Yomiuriland proto lidem nabízí neotřelou alternativu. Své domovy mohou na chvíli vyměnit za kabinku na ruském kole, kde jim je kromě internetového připojení k dispozici především hezký výhled.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zábavní park, který se nachází asi půl hodinu od Tokia, se tímto způsobem snaží přilákat návštěvníky. Nabízí proto speciální pracovní balíčky, v jejichž rámci mohou lidé pracovat přímo v areálu parku hned u bazénu. Dostanou při tom vlastní buňku, židli i přístup k několika zásuvkám a wifi. Jednotlivce takový balíček vyjde na 420 korun na den, píše server Independent.

Zajímavější volbou pracovního prostředí je však ruské kolo, kde mohou lidé strávit celou hodinu a kochat se výhledy. A jakmile jsou povinnosti u konce, čekají na návštěvníky další atrakce v parku nebo horké koupele, ačkoli některé vstupy jsou za příplatek.

Balíčky si mohou zájemci rezervovat od 15. října, přičemž pracovní prostory jim budou k dispozici mezi devátou ranní a čtvrtou hodinou odpolední.

Japonské zábavní parky se po pandemii snaží přijít s kreativními způsoby, jak návštěvníky opětovně přilákat. Greenland ve východní části země například představil úsměvné nálepky na roušky, pomocí kterých mohou lidé vyjádřit své nadšení. Opravdový křik se na atrakcích nedoporučuje z důvodu vyššího rizika přenosu koronaviru.

Místo křiku nálepka na roušku. Japonský zábavní park testuje neobvyklou inovaci

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám