Hlavní obsah

Kolik jen zvládnete. Výletní společnost láká na neomezené plavby na Bahamy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Palubní lístek na neomezený počet jízd. Ten zájemcům nabízí americká výletní společnost Margaritaville at Sea na své plavby z Floridy na Bahamy. Za 899 dolarů (zhruba 19 tisíc korun) mohou lidé vyrazit do konce roku na tolik na sebe nenavazujících plaveb, kolik jen zvládnou. Firma nabídku popisuje jako zcela ojedinělou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Palubní lístek Ultimate Paradise Pass držitelům umožní vyrazit na plavbu z Floridy na Bahamy, pokrývající dvě noci, kolikrát jen budou chtít. Podmínkou je, že na sebe plavby nesmějí navazovat, píše s odvoláním na provozovatele server Independent.

„Přelomový Ultimate Paradise Pass nabídne pasažérům možnost, jak si užít neomezené výlety na Bahamy. Je to ideální na rychlý únik po stresující práci nebo k prožití nového dobrodružství na moři,“ míní šéf společnosti Kevin Sheehan Jr.

Palubní lístek platí pro dvě osoby do vnitřních kajut bez oken i do těch s výhledem na oceán. V první vlně jich společnost dá do prodeje pouze 500 kusů, počítá s tím, že o ně bude velký zájem.

Nevýhodou však je, že držitelé těchto lístků si mohou cestu rezervovat s 24hodinovým až 72hodinovým předstihem maximálně. A v případě, že by se na plavbu nemohli dostavit dva lidé, bude muset sólo pasažér doplatit 159 dolarů (asi 3400 korun).

Naopak si budou moci držitelé speciálních lístků zakoupit nejrůznější exkurze za zvýhodněnou cenu. Jako první se také budou moci zúčastnit nových aktivit a podívat se do zákulisí plavby.

Nejdelší cesta autobusem? Během 56 dní navštíví lidé 22 evropských zemí

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám