Hlavní obsah

Idylická anglická pláž má problém s mladistvými návštěvníky. Pořádají tu orgie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vesnička Polzeath v jihoanglickém Cornwallu vytáhla do boje proti mladistvým návštěvníkům, kteří znesvěcují místní idylickou pláž. Podle obyvatelů se na pobřeží pořádají prakticky orgie, při nichž nezletilí účastníci pijí množství alkoholu, berou drogy nebo se oddávají sexu. Obec proto nechala na místo nainstalovat bezpečnostní kamery a světlomety.

Foto: Profimedia.cz

Pláž u obce Polzeath

Článek

Obec měla problém se studenty soukromé školy už v loňském roce. Skupiny o stovkách účastníků způsobily na pláži doslova chaos, když vytrhaly okolní dřevěné plůtky, prkna z laviček nebo dveří od stodol, aby je použily na vatru. V písku zanechaly střepy od lahví a zničily také záchranářské vybavení, píše server Independent.

Kvůli dohledu proto obec nechala v letošním roce nainstalovat bezpečnostní kamery a světlomety. „Vzkazujeme jim, že mohou přijet a udělat si večírek, ale v jednu v noci se na pláži zapnou světlomety, aby viděli nepořádek, který udělali,“ uvedl pro Guardian bývalý policista Andy Stewart, který nyní pracuje jako správce pláže. „Dáme jim odpadkové koše, aby po sobě uklidili a pošleme je do postele,“ dodal.

Steward uvedl, že mnoho rodičů netuší, co jejich potomci na pláži vyvádějí. „Myslí, že děti posílají do utopie, kde sedí na pláži, hrají na kytaru a vyměňují si telefonní čísla. Neuvědomují si, že to ale zahrnuje nadměrné pití, kokain, sex pod zákonem a velké ohně,“ vysvětlil správce.

Také nedaleká obec Newquay byla dlouho považovaná za destinaci pro divoké večírky, kde se pořádaly například rozlučky se svobodou. Proti bujarým radovánkám ale vesnice v posledních letech ostře zakročila. Už před dekádou radnice zakázala extravagantní kostýmy a policie začala návštěvníky kvůli nevhodnému chování posílat domů.

Teenager poškodil historický chrám v Japonsku. Vyryl do něj jméno

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám