Hlavní obsah

Hotelový tobogán urychluje odchod spěchajících hostů

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik desítek metrů dlouhý tobogán zakomponoval do svého už tak nápaditého interiéru moderní RedDot Hotel na Tchaj-wanu. Ocelová atrakce je pro mnohé hosty úsporou času i návratem do dětství.

BEZ KOMENTÁŘE: Hotelový tobogán na Tchaj-wanu

 
Článek

V přepočtu za téměř čtyři milióny korun nechal tchajwanský hotel vyrobit a loni v létě nainstalovat 30 metrů dlouhý tobogán vedoucí z prvního patra na recepci. Přivezen tam byl rozložený na čtyři kusy.

Recepci zdobí například také kadeřnické křeslo. RedDot Hotel je totiž vybaven netradičním nábytkem a originálními dekoracemi.

Největší zvláštností ale zůstává právě tobogán vyrobený ze 102 plátů nerezové oceli. Funkcí má skluzavka více. To, že dětští hosté jsou z ní unešení, asi není třeba dlouze popisovat. Generální ředitel Stephen Wu ovšem říká, že i dospělí se při jízdě hlasitě smějí a zážitek si naplno užívají. Na chviličku se tak vracejí do dětských let.

Vedle zábavní má tobogán také praktickou funkci. Když hosté nemají čas čekat na výtah a pěšky po schodech se jim nechce, jednoduše se k východu sklouznou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám