Hlavní obsah

Fanoušci Přátel se budou moci zúčastnit tematické plavby. Kapacita je omezená

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po nedávném uvedení srazu televizních Přátel se mohou fanoušci legendárního sitcomu těšit na další metu. Příští rok v květnu se totiž uskuteční tematická týdenní plavba Karibikem pro 500 skalních fanoušků seriálu. Kromě návštěvy pitoreskních míst na účastníky čekají zábavné kvízy nebo večírky.

Foto: Profimedia.cz

Plavba se uskuteční na lodi Celebrity Equinox.

Článek

Plavba, kterou pořádá americká společnost Fana World Travel, odstartuje 15. května příštího roku ve Fort Lauderdale na Floridě. Pětistovka účastníků během týdne navštíví například Kajmanské ostrovy nebo mexický Cozumel, uvádí server Independent.

Plavba není oficiálně zaštítěná společností Warner Bros., která k Přátelům vlastní práva. Cesty se proto ani nezúčastní nikdo z předních protagonistů, píše CNN. Pasažéři se nicméně mohou těšit na nejrůznější tematické kvízy, kde otestují své znalosti Přátel, při dalších akcích se budou moci zase stylizovat do svých oblíbených postav.

Ceny za standardní kajuty začínají na 1648 dolarech (34 tisíc korun), za nejlepší apartmá pak hosté zaplatí 3048 dolarů (takřka 64 tisíc korun). A navzdory tomu, že loď Celebrity Equinox běžně pojme asi 2800 cestujících, tentokrát ji pro sebe bude mít vyhrazeno pouze 500 lidí.

Během cesty budou moci účastníci vyrazit také na řadu exkurzí v destinacích, v nichž bude loď kotvit. Půjde například o degustaci tequily či rumu, let vrtulníkem přes pláž Seven Mile Beach na ostrově Grand Cayman nebo plavání s delfíny a rejnoky.

RECENZE: Návrat Přátel? Fajn třídní sraz. Hlavně už žádné pokračování

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám