Hlavní obsah

Cestující si v letadle otevřel nouzový východ a vylezl na křídlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letadle American Airlines došlo k bizarní příhodě. Krátce poté, co stroj ve středu přistál v Miami, se jeden z pasažérů rozhodl otevřít nouzový východ a jít se vyvětrat na křídlo. Z něj seskočil na zem, ale jeho dobrodružství brzy utnula ostraha, která muže zadržela.

Foto: Profimedia.cz

K incidentu došlo u společnosti American Airlines.

Článek

Policie cestujícího identifikovala jako 33letého Christiana Seguru. Tomu se patrně nechtělo čekat, až lidé před ním vystoupí dveřmi, a tak se letadlo rozhodl opustit nouzovým východem po křídle. Údajně mu nebylo dobře, a tak se potřeboval nadýchat čerstvého vzduchu. Po zadržení byl převezen do nemocnice s vysokým krevním tlakem.

Událost potvrdily také aerolinky. „Jsme si vědomi incidentu na letu American Airlines z kolumbijského Cali do Miami,“ cituje společnost server Independent. „Zatímco zákazníci opouštěli letadlo přes bránu, jeden cestující otevřel nouzový východ u křídla a seskočil na rampu,“ doplnil dopravce.

Aerolinky potvrdily, že muž byl okamžitě zadržen, jinak k dalším problémům nedošlo a ostatní cestující vystoupili běžným způsobem. „Děkujeme členům našeho týmu za profesionalitu a omlouváme se zákazníkům za nepříjemnosti,“ doplnila společnost.

Nejde o první takový incident. Obdobný se odehrál v loňském roce na letišti v ukrajinském Kyjevě, kdy jedna z cestujících po přistání rovněž otevřela nouzový východ a vylezla na křídlo, aby se ochladila. Uvnitř letadla na ni bylo prý moc horko.

Žena se procházela po křídle letadla. Bylo jí prý moc vedro

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám