Hlavní obsah

Cestující se poprali na letišti kvůli ztracenému zavazadlu

Na letišti v Manchesteru se o víkendu strhla potyčka kvůli ztracenému zavazadlu. Dva frustrovaní cestující se dostali do křížku a začali se prát u pohyblivého pásu. Na vině přitom byla letecká společnost KLM, která jejich kufry vůbec nenaložila do letadla a zanechala je v Amsterdamu.

Foto: Profimedia.cz

Letiště v Manchesteru (ilustrační foto)

Článek

K půtce došlo v neděli po příletu z nizozemského hlavního města, když pasažéři čekali na výdej zavazadel. Podle serveru Independent potyčka začala tak, že zaměstnanci aerolinek předali cestujícím papír s informací, že kvůli nepředvídatelným provozním problémům nemohou být kufry předány včas. Některé totiž zůstaly právě v Amsterdamu kvůli stávce tamního pozemního personálu.

Lidé začali kvůli zpožděnému výdeji nejprve křičet na zaměstnance a pak svůj hněv obrátili vůči sobě navzájem. Dva muži se pak do sebe pustili, zatímco ostatní v šoku přihlíželi. Někteří se je pokusili oddělit.

Jeden z přihlížejících, který potyčku rovněž natočil, uvedl, že byli všichni cestující vyčerpaní a velmi rozhořčení. „Není příjemné koukat na lidi, jak se perou. Jen jsme čekali na zavazadla,“ uvedl pro Daily Mail pasažér, jenž si přál zůstat v anonymitě. „Strhlo se peklo. Lidé se prali a ostatní utekli. Kolem nebyla žádná ostraha či další zaměstnanci, aby nám pomohli,“ doplnil.

Podle všeho muži nedostali žádnou informaci, kdy k nim jejich zavazadla doputují.

Vzala si příruční zavazadlo, aby ho neztratila. Místo ní ho ztratila aerolinka

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám